«Карантинні обмеження спровокували значне зниження попиту на купівлю нових автомобілів. І якщо в березні продажі впали лише на 10% порівняно з лютим, то в квітні – аж на 42%. У травні відбулося пожвавлення ринку у зв’язку з відновленням роботи дилерських центрів, поставкою нових автомобілів в Україну, поступовим ослабленням карантину та адаптацією гравців ринку до нових умов. В ці місяці наші ключові партнери зберегли свої позиції в структурі продажів ринку автомобілів. А вони формують більшу частину нашого портфеля автокредитів. Тож ми профінансували свій перший мільярд у цьому році майже в такий самий термін, як і минулого – за п’ять місяців. Банк зберігає позицію лідера на ринку автомобільного кредитування. Це говорить про те, що автомобілісти обирають Креді Агріколь як №1 та наша бізнес-модель і якість послуг дають хороші результати», ― коментує Роман Буніч, директор департаменту продажів через альтернативні канали та партнерів Креді Агріколь Банку.

Під час карантину Креді Агріколь Банк підтримує клієнтів, які мають діючі автокредити в банку. З метою зменшення навантаження на їхні бюджети банк проводить реструктуризації та пропонує розбивку тарифів заставного каско. Крім того, процес оформлення заставного каско став дистанційним – клієнту достатньо надіслати скановані копії необхідних документів в банк.

«Спільно зі страховими компаніями пропонуємо нашим клієнтам «антивірусні» тарифи на заставне каско, ― додає Роман Буніч. – Загалом карантин показав, що автомобіль ― необхідність і клієнти, які вагалися з вибором або відкладали покупку, всерйоз задумалися про кредит. Ми прогнозуємо, що найближчим часом буде зростати попит на бюджетні моделі та уживані автомобілі, які ми також кредитуємо. І вже активно працюємо над новими кредитними програмами та покращенням процесу кредитування».

Результати банку за п’ять місяців 2020 року вкотре доводять, що Креді Агріколь Банк – банк для автомобілістів! Понад 60 000 автолюбителів в Україні обрали Креді Агріколь Банк для здійснення своїх автомобільних мрій.

Банк пропонує автомобілістам якісний продукт, прозорі умови кредитування та швидке обслуговування.

Умови кредитування за посиланням.