Як скористатися послугою

Скористатися послугою «Готівка на касі» можуть держателі будь-якої дебетової картки Приватбанку — зарплатної, студентської, соціальної картки) різних платіжних систем.

Щоб отримати готівку на касі торгової точки, покупцеві необхідно лише оплатити товар банківською карткою та повідомити касиру про бажання зняти готівку.

Читайте також: У 1 кварталі в каси банків надійшло майже 532 мільярди готівки — НБУ

Скільки можна зняти

Максимальна сума видачі готівки на одну транзакцію становить 500 грн незалежно від вартості покупки. Підтвердження такої операції на касі супроводжується введенням PIN-коду банківської картки користувача.

Де діє сервіс

На сьогодні отримати готівку з картки Приватбанку можна у POS-терміналах 65 тисяч українських торгових точок, які підключено до сервісу «Готівка на касі». Надалі новий сервіс охоплюватиме більш широку партнерську мережу.

Читайте також: З 1 серпня українці зможуть знімати готівку в магазинах, що застосовують РРО

У чому переваги

«Покупка з видачею готівки — це сервіс, яким охоче користуються жителі більшості європейських країн, а тепер і українці, — говорить керівник напрямку по роботі з торговими підприємствами Приватбанку Євген Васильцов. — Якщо ви розраховуєтесь у торговій мережі карткою, у разі необхідності отримати готівку можна прямо на касі, а не шукати банкомат і стояти в чергах».

Раніше повідомлялося

  • З 1 серпня 2020 року власникам платіжних карток стане простіше отримувати готівку з кас підприємств торгівлі, громадського харчування та послуг, що застосовують РРО. Нацбанк удосконалив порядок здійснення та обліку цих операцій.