Рейтинг банків, який ми складаємо на основі відгуків відвідувачів «Мінфіну», вирішує дві задачі: допомагає вибрати найзручніший банк і змушує фінустанови покращувати сервіс. Зрештою, і те, і інше підвищує фінансову культуру.

Де і в якій валюті тримає заощадження керівництво НБУ

31 травня закінчився термін подання декларацій державними службовцями. «Мінфін» проаналізував звіти керівництва НБУ, щоб дізнатися, чи дотримуються вони самі тих порад, які дають пересічним громадянам. А саме, чи вірять у нацвалюту і чи довіряють заощадження вітчизняним банкам.

Програма порятунку України. Що буде з валютою і золотом (відео)

Сьогодні у випуску «Прямо по курсу» експерт Олексій Козирєв розповість, які заходи дійсно врятують український бізнес і допоможуть вибратися з дна, а також, що буде з цінами на золото.

ЄЦБ збільшив обсяг грошових вливань в економіку ЄС до 1,35 трильйона євро

Європейський центральний банк (ЄЦБ) за підсумками засідання в четвер прийняв рішення збільшити обсяг екстреної програми викупу активів Pandemic Emergency Purchase Programme (PEPP) на 600 млрд євро.

Приватбанк очолив рейтинг найприбутковіших українських банків. Укрексім у збитках

Приватбанк очолив рейтинг найприбутковіших українських банків за підсумками січня-квітня 2020 року, задекларувавши 17,285 млрд грн чистого прибутку, тоді як найбільший збиток зафіксував Укрексімбанк – 1,659 млрд грн. Про це зазначається в даних НБУ.