1 червня святкують Міжнародний день захисту дітей. «Мінфін» дізнався, які дитячі «подарунки» шукати в українських банках і як інвестувати в майбутнє дітей.

Скільки коштує вся нерухомість у світі, і скільки є золота в резервах — всі гроші світу в одній інфографіці

Що більше — статки всіх мільярдерів чи вартість всього золота у світі? Скільки коштує вся світова нерухомість, і на яку суму центробанки надрукували банкноти?

В Україні запрацювала автоматична відеофіксація порушень ПДР. Де встановлені камери (карта)

1 червня в Україні починає роботу система автоматичної фото — і відеофіксації порушень правил дорожнього руху (ПДР).

Яким буде курс в перший тиждень літа

Весна на валютному ринку завершилася спокійно. Незважаючи на відновлення ділової активності, особливого попиту на валюту поки що не спостерігається. Дефіцит гривні і низький платоспроможний попит у бізнесу і громадян — ось секрет відносної стабільності курсу.

Топ-3 відео травня на youtube-каналі «Мінфіну»

У травні на нашому youtube-каналі ми запрошували відомих фінансистів прокоментувати порядок денний і важливі зміни під час карантину. Якщо ви пропустили ці відео, радимо подивитися.

Як витрачають і збирають гроші мілленіали, покоління Х і народжені в «совку»

У кожного покоління своя життєва філософія і свій підхід до грошей. Фінансові кризи, виховання і особиста історія — все це впливає на схильність до заощаджень або навпаки, бездумним витрат. «Мінфін» дослідив, як звикли керувати фінансами різні покоління.