Таскомбанк разом із компанією Mastercard впроваджують акцію для держателів преміальних карток, клієнтів Private Banking, що дає можливість отримувати бонуси за розрахунки у торгово-сервісній мережі (супермаркети, магазини одягу тощо) та в інтернеті. Із 1 червня до 31 серпня держателі карток Mastercard World Elite від Таскомбанку зможуть отримувати бонуси у розмірі 1% від суми офлайн-покупок та 3% від витраченої суми на покупки в інтернеті.

Акція доступна для усіх держателів карток Mastercard World Elite від Таскомбанку, які використовуватимуть картку для розрахунків у період з 1 червня до 31 серпня 2020 року. Бонуси зараховуватимуться на рахунок раз на місяць.

Більш детальну інформацію щодо акції можна отримати у персонального менеджера або прочитати в офіційних правилах за посиланням.

Private banking Таскомбанку постійно пропонує клієнтам зручні послуги та відкриває нові можливості завдяки привабливим акціям, знижкам та привілеям.

Якщо ви досі не маєте преміальної картки – не зволікайте. Оформлюйте Mastercard World Elite в Таскомбанку та насолоджуйтеся літом разом з банком.