Як повідомили в банку, ставка щомісячної комісії по «кредитних лімітах на рахунки» знижена для 44 тисяч юридичних осіб та підприємців. Також до кінця року знижена щомісячна ставка для 15 тисяч позичальників програми «КУБ» і понад тисячі клієнтів програм проектного кредитування.

За прогнозами банку, до кінця року отримати нове фінансування по антикризовим ставками зможуть ще більше 40 тисяч компаній малого бізнесу і підприємців.

Банк нагадує, з 25 травня Приватбанк суттєво знизив ставки за всіма кредитними програмами фінансування юридичних осіб та підприємців, щоб допомогти українському бізнесу подолати наслідки карантину.

Зниження кредитних ставок поширюється не тільки на нові, але і на всі діючі кредитні угоди програм підтримки малого бізнесу, за винятком клієнтів, яким проведено кредитні канікули/реструктуризації боргу, або які мають або будуть мати прострочену заборгованість.

Детальніше про зниження ставок і про кредитні програми Приватбанку для бізнесу можна дізнатися на сторінці за посиланням.