За його словами, рекордна кількість необроблених запитів пов'язана з масовим скасуванням рейсів через пандемію коронавірусу, а також обмеженнями в роботі відділу повернення. Цей відділ, за словами о'лірі, повинен запрацювати в звичайному режимі з 1 червня.

Читайте також:Ryanair відновить влітку тільки половину маршрутів з України

Загальна вартість квитків на скасовані рейси

Загальна вартість квитків на скасовані рейси Ryanair становить 1,2 млрд євро. Авіакомпанія вже опрацювала заявки на 400 млн євро у вигляді видачі ваучерів на покупку нових квитків або шляхом перенесення вильотів на нові дати.

Страхування від COVID-19. Виплата до 50 тисяч гривень

При цьому глава Ryanair заявив, що пасажири зможуть розраховувати на повернення грошей за квитки, однак це займе до півроку.

Читайте також: Лоукостер Ryanair хоче відновити 40% рейсів з липня

Нагадаємо

Раніше виконавчий директор авіакомпанії Майкл  о'лірі прогнозував відновлення польотів вже в червні і квитки від 0,99 євро.

З якою кредиткою краще їхати за кордон

Нагадаємо, компанія з 24 березня у зв'язку з епідемією коронавірусу скасувала більшість своїх рейсів. Збереглися лише деякі, переважно для забезпечення сполучення між Британією та Ірландією.

Стежте за цікавими та ексклюзивними матеріалами про вплив пандемії на економіку в телеграм-каналі «Економіка та коронавірус».