Завдяки вигідним умовам акції «Машина часу» Ukrsibbank привернув протягом квітня-травня 2020 року більш ніж 160 нових юридичних осіб — експортерів та імпортерів ринку середнього і малого бізнесу.

«Здатність знаходити нові можливості — одна з важливих рис успішного підприємця. Адже основою розвитку його власної справи є прибутковість, так і пошук джерел фінансування бізнесу. Фінансовий партнер, банк, у свою чергу створює позитивну середовище для зростання потенціалу підприємців, представників середнього і малого бізнесу, — зазначив Костянтин Лежнін, Заступник голови правління з питань роздрібного бізнесу Ukrsibbank BNP Paribas Group. — Ukrsibbank як банк для світу, що змінюється, підтримує конкурентоспроможність підприємців, потенційних та існуючих клієнтів сегменту СМБ, надаючи вигідні умови кредитування з найнижчою відсотковою ставкою на ринку».

Взяти участь в акції можуть як нові клієнти, так і діючі. Для цього нові клієнти мають можливість відкрити поточний рахунок в USD/EUR на тарифному плані «Базовий в іноземній валюті для клієнтів сегменту СМБ»; діючі — виконати ці умови або відновити свої фінансові операції за таким рахунком в USD/EUR, і подати заяву у довільній формі на участь в акції.

Максимальна сума виплати — 0,15 грн за 1 одиницю валюти і не більше 50 000 грн у місяць одному клієнту. Розраховується: місяць, в якому відкрито (активований) рахунок в USD/EUR + 3 місяці.

Акція «Машина часу» проходить з 25 березня по 30 червня 2020 року.

Щомісячне розрахункове обслуговування поточних рахунків на тарифних планах «Базовий в іноземній валюті» у доларах США/євро і «Безлімітний» у гривні не тарифікується протягом трьох місяців.

Деталі акції за посилання.

Обирайте кращий валютний курс за 3 дні разом з Ukrsibbank і приєднуйтесь до акції, яка ще триває.