Особливості Ukrsibbank praktyka online

На початок цього місяця вже більше 500 студентів фінансових спеціальностей з усіх куточків України скористалися перевагою дистанційної практики і отримали електронні сертифікати її проходження. Першими стали студенти Київського національного торговельно-економічного університету. Внз одразу підтримав ідею онлайн практики і пройшов разом з банком весь пілотний проект. Зараз Ukrsib praktyka online набуває все більшу популярність і доступна всім бажаючим студентам.

Курс Ukrsib praktyka online повністю охоплює всі знання, які студенти можуть отримати у відділеннях нашого банку. Але одночасно вони можуть «практикувати» у зручний для них час і завжди за бажанням повертатися до тієї теми, яка найбільше їм цікава, щоб докладно охопити всі тонкощі банківської справи.

Команда HR Ukrsibbank постійно використовує різні інноваційні підходи в роботі з молоддю, зокрема, інтерактивні семінари та конкурси, які дозволяють активно взаємодіяти з молодим поколінням. Оцінюючи зацікавленість молоді та попит на виробничу практику, ми давно замислювалися над створенням її доступною всім віртуальній інтернет-середовищі.

Напевно, кожен з нас може згадати свій студентський досвід практики. Спочатку пошуки організації, готової прийняти, а потім як пощастить. Тому хороший наставник, а тим більше ментор, у якого, незважаючи на власні робочі завдання, є час, а головне — бажання адміністративне оформлення практиканта, підготовку робочого місця, зустрічі на ресепшн, пояснення логістичних питань і т. п. — це дійсно велика удача. А за умови, що проактивні студенти, починаючи з другого-третього курсів вже працюють, і не завжди за спеціальністю, а відповідно не можуть «закрити» питання виробничої практики, то часу на її проходження в світловому дні просто не залишається.

Тож ідея створення практики онлайн фактично літала в повітрі. Всі студенти можуть отримати однаково якісні знання та експертизу провідної міжнародної фінансової групи. А з іншого, як банк, який використовує різні цифрові можливості спілкування зі студентами на зручній мові digital.

Як пройти Ukrsibbank praktyka online

Ukrsib praktyka online розрахована на студентів, які:

  • вивчають банківська або страхова справа або хто цікавиться фінансами
  • хочуть дізнатися про особливості фінансової системи: як працює банк, що обслуговує більше 2 млн клієнтів на українському ринку, і про експертизу міжнародної групи, яка є лідером на світових ринках і працює в більш ніж 70 країнах світу
  • воліють цифрові можливості і цікавляться діджитал-роботодавцями — це знову про Ukrsibbank BNP Paribas Group
  • хочуть пройти практику дистанційно, наприклад, у суботу вранці на своїй канапі в будь-якій місцевості, де є інтернет

Курс включає сім ключових блоків:

  • Організаційні основи банківської сфери та діяльності банку
  • Послуги банку
  • Касові операції
  • Правила визначення ознак та обміну банкнот, розмінних і обігових монет національної валюти Украиныа
  • Комплаєнса
  • Інтернет-банкінг: ознайомлення з сервісом, без виконання операцій
  • Професійні напрямки та кар'єра в банку

Курс є інтерактивним, тому кожен розділ супроводжується питаннями і містить пізнавальні відео. Успішне проходження курсу підтверджується персоналізованим сертифікатом з індивідуальним номером.

Щоб пройти практику і отримати сертифікат, необхідно:

  • перейти посилання
  • заповнити форму реєстрації зі свого ПК або смартфона
  • ознайомитися з матеріалами
  • успішно пройти тестові завдання

Як відповідальний роботодавець, який має міжнародний сертифікат TOP Employer в Україні та Європі Ukrsibbank BNP Paribas Group прагне позитивно впливати на працівників, навколишнє середовище та суспільство. Тому, Ukrsib praktyka online — це лише один з проектів банку, спрямований на взаємодію з молоддю і нашим прагненням ділитися міжнародним досвідом.
Так разом з партнером банку Casers.org. у цьому році провели вже п'ятий кейс-чемпіонат «WOW-Bank Challenge: клієнтський сервіс космічного рівня», залучаючи креативну і талановиту молодь до пошуків сучасних рішень, одночасно даючи студентам можливість розвиватися, отримувати релевантний досвід співпраці з міжнародною компанією.
Реалізація таких проектів — досить складна задача, яка потребує не тільки бюджетних витрат, але і, перш за все, це інвестиція часу бізнес-напрямки, на базі якої створюється кейс.
Банк активно співпрацює з різними молодіжними організаціями, наприклад, з Ugen та AIESEC.
Крім того, зараз банк працює над ще одним напрямком роботи зі студентами, вивчаючи можливості дуального освіти. Вже зараз співпрацює з одним університетом за пілотові цього інноваційного підходу.