Саме тому банк презентує оновлену лінійку дебетних карток, які отримали покращений функціонал та надають користувачам додаткових зручностей та свобод.

Так, картки Violet продовжують відноситись до класу mastercard world, а Brown та Brown Travel — mastercard platinum, що надає їм додаткових переваг.

Які раніше, до всіх карток передбачено можливість безкоштовного випуску однієї додаткової картки, безкоштовний SMS-банкінг, інтернет- та мобільний банкінг.

Також клієнти матимуть можливість отримати додаткову вигоду та задоволення від спортивного шопінгу: всі картки тепер надають можливість заробляти кеш-бек при оплаті послуг фітнес/спорт/SPA-клубів та в магазинах спорттоварів.

Серед додаткових переваг для ощадливих клієнтів – можливість отримати відсоток на залишок власних коштів – Violet – до 10% річних, Brown та Brown Travel — до 12%, крім того, бонус по депозиту 0,5% -у картках Brown та Brown Travel.

Особливою перевагою є отримання можливості додаткових кредитних ресурсів – вже при оформленні картки клієнт може дати заявку на встановлення кредитного ліміту за картками Brown та Brown Travel

Ну, і якщо клієнтам буде потрібна готівка – передбачено безкоштовне зняття в банкоматах в Україні в межах тарифу по кожній картці (Violet – 5 тис./міс., Brown – 20 тис./міс. та Brown Travel – 30 тис./міс.). А держателі карток Brown та Brown Travel – зможуть отримати готівку в банкоматах світу без комісії.

Всі картки оснащені технологією безконтактної оплати mastercard, що дає змогу сплачувати за покупки безпечніше та швидше, адже картка залишається в руках, а оплата проходить миттєво, крім того, доступні сервіси google pay та apple pay за допомогою телефону або смарт-годинника.

Всі картки мають захист 3d-secure — одноразовий простий динамічний секретний код, який генерується системою для кожної операції із використанням платіжної картки на інтернет-сайтах, які підтримують технологію 3d-secure. Код автоматично направляється банкам у SMS -повідомленні на фінансовий номер клієнта (зареєстрований в банку номер телефону).

Для найбільш вибагливих клієнтів доступна програма mastercard concierge рівня Platinum, яка включає цілодобову інформаційну підтримку. Професійна команда «Консьєрж-сервіс» стане особистим віддаленим помічником у вирішенні майже будь-яких завдань, від найпростіших (виклик таксі, бронювання столиків у ресторані, доставка квітів, бронювання квитків у кіно) до допомоги в складних та критичних ситуаціях (виклик евакуатора, пошук медичних препаратів та ін.).

А також — mastercard lounge надасть можливість комфортного очікування вильоту вашого літака у бізнес-залах mastercard lounge в Борисполі, Харкові та Львові та Fast line в аеропортах Борисполя та Жулян.

Всі вигоди оновленої лінійки карток вже відразу доступні новим клієнтам при оформленні. Картки діючих клієнтів – автоматично доповнюються оновленими опціями та для отримання вказаних переваг додаткових дій не потрібно.

Всі картки Green підвищуються до рівня Violet автоматично.