Тут ви знайдете усі найцікавіші пропозиції, якими ви зможете скористатися за допомогою своєї картки MasterCard від Райффайзен Банку Аваль.

Отримуйте у Glovo знижку 100 грн на наступне замовлення за оплату карткою Mastercard від Райффайзен Банку Аваль

Робіть замовлення у мобільному додатку Glovо на суму від 300 грн одним чеком, сплачуйте його кредитною карткою Mastercard від нашого банку та отримуйте промокод на 100 грн.

Акція діє з 29 квітня по 13 травня 2020р.

Детальніше — за посиланням.

Платіть смартфоном із Mastercard – вигравайте сертифікат у «Сільпо»

Саме час додати картку Mastercard від Райффайзен Банку Аваль у мобільний гаманець і не забувати платити смартфоном чи смарт-годинником за ваші покупки.

Платіть зручно, швидко та безпечно. А ще додатково маєте можливість гарантовано отримати сертифікат на 100 грн на покупки в «Сільпо».

Акція діє з 1 по 15 травня 2020 р.

Деталі та умови акції — за посиланням.

********

Замовляйте сертифікати за пів ціни у Програмі винагород Mastercard

Завітайте до каталогу Програми винагород Mastercard та замовляйте електронні сертифікати зі знижкою 50% від улюблених магазинів, швидкої доставки будь-яких страв та інших – ми підібрали перелік, в якому знайдеться щось цікаве для вас.

Акція діє по 31 травня 2020 р.

Радуйте своїх близьких подарунками з Pandora та Програмою винагород Mastercard

Пропонуємо клієнтам Райффайзен Банку Аваль – власникам преміальних кредитних карток Platinum Mastercard скористатися спеціальною пропозицією: можливістю замовити в Програмі винагород Mastercard ювелірні прикраси Pandora зі знижкою 40%.

Акція проводиться по всій території України, крім території Автономної Республіки Крим, міста Севастополя та зони проведення ООС, починаючи з 25 квітня 2020 р. по 10 травня 2020 р. включно.