Такими пропозиціями скористалися:

188 000 клієнтів, котрі користуються кредитними картками банку.

За цим продуктом банк запровадив автоматичну відміну щомісячного платежу (5% від суми заборгованості за кредитною карткою) у квітні та травні 2020 року, а також скасував плату за обслуговування рахунку для кредитних карток «100 днів», «Прозора», Fishback, Fishka, Platinum та Elite.

Ті, хто не отримав повідомлення від банку про кредитні канікули та має труднощі з поверненням позики, може заповнити онлайн-заявку на сайті – банк підготує для вас індивідуальне рішення.

38 000 клієнтів отримали кредитні канікули за кредитом готівкою.

Банк пропонує за кредитом готівкою зниження відсоткової ставки до 0,01% річних на 2 місяці та автоматичні канікули за відсотками з 4 квітня до 4 червня 2020р.

Ті, хто не отримав повідомлення від банку про кредитні канікули та має труднощі з поверненням позики, можуть отримати індивідуальну пропозицію, заповнивши цю онлайн-форму.

6 000 медичних працівників – клієнтів користуються  спеціальною пропозицією банку за кредитом готівкою.

Райффайзен Банк Аваль особливо цінує роботу медиків в нинішніх умовах і має для них пропозицію зі зменшення фінансового навантаження за кредитом готівкою – відсоткову ставку для них зменшено до 0,01% річних на 2 місяці.

Якщо ж хтось із них все ще відчуває труднощі з поверненням кредиту – банк готовий розглянути усі індивідуальні заявки, надіслані онлайн.

4 500 бізнес-клієнтів скористалися нашими пропозиціями зі зменшення фінансового навантаження в умовах карантину.

Райффайзен Банк Аваль пропонує декілька таких можливостей для малого та середнього бізнесу: кредитні канікули, перенесення платежів, пролонгація кредиту, капіталізація відсотків, рефінансування.

Ще не скористалися кредитними канікулами для свого бізнесу і відчуваєте труднощі з виплатами? Тоді заповнюйте онлайн-заявку.

За будь-яких умов Райффайзен Банк Аваль прагне залишатися для усіх своїх клієнтів банком, який їх розуміє та залишається надійним фінансовим партнером.

Дбайте про себе і залишайтеся вдома.