Стандарт безпеки даних PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) розроблений міжнародними платіжними системами, до яких входять зокрема Visa та MasterCard. Сертифікація дозволяє компанії працювати з банками безпосередньо, виключаючи перехід платника на сайт третьої сторони.

Самостійна робота з банками зобов'язує компанію забезпечити надійний захист банківських даних користувачів: завдяки сертифікації PCI DSS власники карт можуть бути впевнені у безпеці операцій, що здійснюються через платіжну систему NovaPay. А також – дає переваги в адаптації платіжної системи, щоб стати більш гнучкою та зручною для клієнтів.

«Ми прагнемо підвищити якість сервісу, який отримують наші клієнти. Цей сертифікат підтверджує, що наша компанія відповідає вимогам IT-безпеки, які дозволяють зберігати, обробляти та передавати дані платіжних карток. Це дасть нам змогу підтримувати клієнтів самостійно, не вдаючись до допомоги третіх сторін, а також бути більш гнучкими і швидко адаптуватися під нові виклики ринку, у якому бачимо величезний потенціал для розвитку», — коментує Андрій Кривошапко, СЕО «ПОСТ ФІНАНС».

Про «ПОСТ ФІНАНС»

ТОВ «ПОСТ ФІНАНС» (розробила та розвиває платіжну систему NovaPay) входить до групи компаній «Нова пошта» та з 2014 року працює на ринку України.

Компанія на базі ліцензій Національного банку на переказ коштів пропонує фізичними особам і бізнесу широкий спектр платіжних інструментів і продуктів онлайн та офлайн формату. Ефективність і зручність сервісів NovaPay можна оцінити у більш ніж 3400 пунктах надання фінансових послуг та на інтернет ресурсах.

Згідно з даними Національного банку України за підсумками 2019 р. платіжну систему NovaPay визнано лідером серед усіх систем переказу коштів в Україні, створених небанківськими установами, з часткою ринку – 43,6%. НБУ включив платіжну систему компанії до категорії соціально важливих, а у 2020 році вона отримала статус міжнародної.