Кожного року Randstad проводить незалежне дослідження привабливості роботодавця. В 2020 році участь в дослідженні беруть 33 країни. У дослідженні, крім заробітної плати, навчання та кар’єрного зросту, враховувалися також фінансова платоспроможність компаній, акції компанії, репутація компанії, гнучкий графік роботи та можливість працювати з дому, додаткова відпустка, страхування подорожей за кордон тощо.

16 квітня компанія ANCOR влаштувала прямий ефір, на якому поділилася результатами незалежного міжнародного дослідження бренду роботодавця в Україні Randstad Employer Brand Research.

Премія Randstad Employer Brand Research — нагорода, яку щороку отримує найпривабливіший роботодавець. Премія надається переможцеві на основі результатів незалежного дослідження. У кожній країні відповіді не менш ніж 7000 респондентів — представників працюючого і непрацюючого населення — визначають переможця з найбільших за чисельністю постійного персоналу роботодавців: компанія, яка набирає найбільшу кількість балів, вважається найпривабливішою для роботи.