• 4 грн/л за бензин та ДП,
  • 1,5 грн/л за газ.

Бали додаються до загального балансу картки Fishka та стають доступними до списання через 24 години після заправки.

Розраховуйтеся платіжною карткою Visa Fishka та завжди отримуйте більше!

*Акція проводиться в мережі діючих АЗК ОККО на території України (далі — Місце проведення Акції) з 17.04.2020 р. до 30.04.2020 р. (далі — Термін проведення Акції). У разі зміни Терміну проведення Акції, інформація про такі зміни буде розміщена на цій сторінці.

Бали у кількості, списання якої достатнє для знижки від існуючих цін при подальшій покупці визначених товарів та послуг згідно з Правилами Програми лояльності Fishka (далі — Програма) у розмірі 4 грн /1 л за купівлю бензину, дизельного палива та 1,5 грн / 1л за купівлю газу з наявного у Місці проведення Акції асортименту, нараховуються на рахунок учасника у Програмі за увесь придбаний літраж при розрахунку за вказане пальне платіжною карткою Visa Fishka або Visa Business Fishka від Райффайзен Банк Аваль. Нарахування балів на умовах Акції не сумується з будь-якими іншими знижками, які надаються у межах діючих у Місці проведення Акції пропозицій, а також зі стандартною схемою нарахування балів. Бали додаються до загального балансу рахунку учасника у Програмі та стають доступними до списання через 24 години після купівлі вказаного пального.

Деталі тут або за номером гарячої лінії Fishka 0 800 505 118.

Ліцензія НБУ № 10 від 18.06.2018 р. Усі види банківських послуг. Умови надання банківських послуг регламентуються Райффайзен Банк Аваль. Усі деталі на сайті.