Що обіцяє міністр

«На щастя, незважаючи на зміни в бюджеті, те, що стосується доріг і дорожнього фонду, не скоротили. Більш того, було надано кредит на суму 19,3 мільярда гривень державних гарантій, якраз на виконання «укравтодорівських» зобов'язань. І тут ми рухаємося. Тому «Великому будівництву» бути», — наголосив Криклій.

За його словами, це справді знаковий проект, тому що ми нарешті побачимо дороги нової якості. А крім цього — розвиток економіки України зокрема та економіки регіонів.

Читайте також: Зміни до держбюджету. Фінансування регіонів скоротять на 11 мільярдів

Міністр зазначив, що під час будівництва доріг жоден регіон, включаючи Донбас, не обійдуть увагою.

«Всі основні траси, які вже давно потребували поточного середнього і капітального ремонту, цього року ми до них візьмемося. Схід, захід, північ, південь — абсолютно всі напрямки будуть покриті», — запевнив Криклій.

Читайте також: Прем'єр назвав 5 найгірших доріг в Україні. З них почнуть масштабне будівництво

Раніше повідомлялося

  • Як повідомлялося в січні, Кабмін затвердив перелік доріг, які будуть будувати і ремонтувати в 2020 році. Загальний обсяг фінансування таких робіт повинен був скласти 31,53 мільярда гривень.
  • Президент Зеленський у відеозверненні 25 березня заявив, що реалізація проекту «Велике будівництво» має бути продовжена, але з дотриманням усіх заходів безпеки працівників в умовах карантину з протидії поширенню коронавіруса.
  • Укравтодор запустив онлайн геоінформаційну систему, за допомогою якої можна буде відстежувати стан дорожнього покриття та ремонту доріг.

Електронный поліс ОСЦПВ від ключових страхових компаній