LIGA360 отримала ряд спеціальних рішень для управління зовнішніми ризиками та пошуку нових можливостей, аналізуючи більш ніж 50 000 джерел.

Онлайн-система оперативно виявляє і попереджає про ризики та можливості для бізнесу, допомагає обговорювати їх в команді, оперативно погоджувати і приймати рішення навіть на відстані.

Доступ до LIGA360 отримують всі компанії, що використовують як мінімум один з продуктів ЛІГА: ЗАКОН — це дозволяє залучити команду до прийняття рішень в умовах віддаленої роботи. Вся інформація, яка надходить користувачам LIGA360, персоналізована як під потреби окремих членів команди, так і бізнесу в цілому.

«Екосистема LIGA360 розроблялася протягом останніх півроку. Із зростанням загрози фінансово-економічної кризи та масовим переходом бізнесу в онлайн, а команд — в режим віддаленої роботи, — LIGA360 адаптувалася під найбільш гострі потреби ринку. Зараз як ніколи важливо об'єднувати командам свої зусилля, фокусуватися на можливостях для розвитку і миттєво реагувати на зміни,— зазначає Марина Бондаренко, Голова Ради директорів компанії ЛІГА: ЗАКОН. — Ті компанії, які адаптуються до нових реалій, сфокусуються на можливостях, будуть гнучкими і сильними, мають більше шансів швидше відновитися після складного періоду».

Структурно LIGA360 складається із загального для всіх користувачів одного підприємства простору, має корисний для компанії інформаційний блок, ряд функцій і персональних робочих місць для кожної ролі з відповідним набором продуктів (наприклад, керівника, юриста, бухгалтера, піарника або кадровика і т.ін.).

У LIGA360 увійшли: Інформаційно-правові системи (ІПС), Система аналізу судових рішень Verdictum, Система перевірки і моніторингу контрагентів ContrAgent, Сервіс моніторингу реєстраційних дій SMS Маяк, Сервіс моніторингу Semantrum, Сервіс звітності Report, а також професійні медіа-ресурси компанії.

Функції системи LIGA360:

  1. Моніторинг ризиків і можливостей —дашборд «Управління ризиками» наочно показує вплив тих чи інших подій на бізнес. Зручний чат для спільної роботи з документами допомагає залучити команду до оцінки, обговорення та узгодження рішень для мінімізації ризиків.

  2. Бізнес-розвідка — оповіщення про результати тендерів, зміни в статусі партнерів, бенефіціарів та засновників.

  3. Смарт-сигнали — цілодобовий моніторинг статусу судових рішень, законів, нормативних актів, власності на нерухомість і миттєві оповіщення в разі зміни для оперативного реагування.

  4. Персоналізовані новини — можливість налаштувати під свої потреби і отримувати оперативну інформацію з більш ніж 20 тис. джерел, щоб своєчасно відреагувати на репутаційні ризики.

  5. Єдиний online робочий простір — всіх користувачів однієї компанії об'єднує загальне середовище з доступом до продуктів компанії ЛІГА: ЗАКОН.

Останнє опитування компанії ЛІГА: ЗАКОН серед власників і топ-менеджерів бізнесу показало: для 60% компаній прийняття рішень сповільнюється насамперед через невизначеність і мінливість ситуації.

Першочерговими в роботі бізнесу в цей період стають онлайн-інструменти для ефективної комунікації, що дозволяють оперативно обговорювати рішення з командою і узгоджувати їх з усіма зацікавленими сторонами. Саме під такі потреби бізнесу і була адаптована екосистема LIGA360.

Спробувати LIGA360 —liga360.ligazakon.net.