НОВИНАua — топовий український новинний канал. Актуальні події, ексклюзивні інсайди і останні новини. Стверджують, що знають все першими. Перевірте самі :)

@kievstreetretail — немає розуміння, яка вартість приміщення в кризу? Сотні чинників впливають на це. Якщо вам потрібно знайти баланс в орендних відносинах, звертайтеся сюди.

@myalgorhythm — канал, де розповідають про найцікавіші неполітичні новини. Тут ви знайдете історії про життя, музику, кіно, подорожі, науку з авторською подачею і гумором.

@ua_bizidea — бізнес-ідеї, корисні поради щодо їх реалізації та цікаві статті, які допоможуть побудувати реальний бізнес.

@Konkretyka — це портал про українську економіку, світову економічну кризу, податки, і все це на основі принципів австрійської школи економіки.

@covid19_economy — додатковий канал сайту «Мінфін» про вплив коронавірусу на економіку України та світу. Також тут щодня офіційна статистика й оперативні новини.

@bazilikmedia — канал українського медіа про комунікації, рекламу, бренди. Власники малого й середнього бізнесу знайдуть тут поради і кейси про те, як вести комунікації з клієнтами онлайн і підвищувати впізнаваність бренду.