Компанії, що поставляють авто з США, в тому числі і America Motors, відзначають, що за останні 2 роки темпи розвитку даного ринку перевищили 50%. Найчастіше в Україну привозяться авто, постраждалі внаслідок ДТП, тому їх вартість у кілька разів нижча в порівнянні з внутрішнім автомобільним ринком країни. При покупці американського авто можна заощадити до 30% від вартості і це далеко не межа. Пропонуємо ознайомитися з деякими секретами, що дозволяють заощадити ваші кошти на вартості транспортного засобу.

Де купити авто і при цьому заощадити?

Перший спосіб вигідної покупки — звернення в автосалони США. Щороку на аукціонах проводяться грандіозні розпродажі. Відшукати найдешевший варіант транспортного засобу можна через трейдера. Це людина, у якої буде викупатися авто. Якщо трейдер зможе перебити встановлену ціну, то вдасться заощадити до 20% на покупці авто. Однак такий спосіб підійде тільки тим автолюбителям, які можуть особисто бути присутніми на території Америки. Віддалено вкласти подібну угоду не вдасться.

Другий і, мабуть, найпростіший спосіб — покупка авто на аукціонних майданчиках. Але при оформленні угоди купівлі-продажу має бути присутній брокер (інша фізична особа викупити авто не зможе), який зможе оформити на своє ім'я фактичні взаємини з майданчиком. Використовувати його можна тільки при зверненні до профільних організацій, що займаються доставкою авто.

Що стосується продажу автомобілів на аукціонах страховими компаніями, то на них в якості лотів виступають пошкоджені автомобілі, що побували в ДТП. Вони реалізуються страховими компаніями за мінімальною ціною. Такі знижки обумовлені тим, що страхові компанії не бажають самостійно займатися відновленням авто. Їм простіше покрити власні витрати.

Цікаво, що чим дорожче машина, тим вищою буде знижка на неї при покупці. Іноді вигода може досягати 50% в порівнянні з пропозиціями в Україні.

Нове або бите авто?

Пошкоджений транспорт — єдиний спосіб заощадити на покупці. Причому, несправності можуть бути мінімальними, але за мірками американських страхових компаній їх усунення не буде доцільним. Нові машини, з салону, купувати немає сенсу, точно так же, як і цілі. Їх ринкова вартість не низька і додатково доведеться витратити кошти при розмитненні цілого автомобіля.

Чи потрібно звертатися до фахівців?

Купити авто можна і самому, відвідавши всі ті ж аукціони. Однак при цьому потрібно досконально володіти англійською мовою, знати тонкощі і нюанси перекладу технічної інформації, щоб не купити «кота в мішку». Та й історію авто, в такому випадку, можна буде перевірити лише поверхнево. Наприклад, популярна база перевірки Carfax дозволяє отримати повну інформацію про власників, реальний технічний стан авто, пробіг та дефекти. Однак, така послуга надається за окрему плату, а підсумковий звіт все одно буде надано англійською мовою.

Інша справа — звернення до фахівців. Це дозволить:

  • заощадити час на пошуках, оскільки надається готова база;

  • заручитися підтримкою кваліфікованого помічника, який перевірить інформацію про авто;

  • отримати додаткову економію при оплаті зборів, податків і транспортних витрат.

Заощадити на покупці американської машини допоможе компанія America Motors. Тут гарантується покупка автомобіля за найкращою ціною, її відповідність вимогам замовника та відсутність проблем з доставкою і оформленням.