На скільки зменшилася кількість вакансій

У звіті йдеться, що за два тижні кількість вакансій зменшилася на 34%.

«Кількість нових резюме після зниження на першому тижні карантину в подальшому практично не змінювалося», — йдеться в повідомленні.

Читайте також: Кого залишить без роботи криза, що насувається

За даними НБУ, майже у всіх видах діяльності зріс показник навантаження (відношення кількості резюме до кількості вакансій — ред.), за винятком роздрібної торгівлі і фінансів.

Читайте також: Кількість вакансій для роботи онлайн зросла на третину

Раніше повідомлялося

  • Згідно з оновленим макропрогнозом Кабміну середня зарплата в 2020 році знизиться до 10 706 грн. Рівень безробіття складе 9,4%.
  • Ексміністр економіки Тимофій Милованов вважає, що без роботи може залишитися від 170 до 500 тисяч українців. Плануючи секвестр бюджету на цей рік, Кабмін вже оцінив додаткові потреби Фонду по безробіттю в 900 млн гривень. Держава також спростила процедуру отримання допомоги по безробіттю на час карантину.
  • Прем'єр-міністр Денис Шмигаль зазначив, що в разі зниження захворюваності, на початку травня люди працездатного віку зможуть вийти на роботу.
  • Майже чверть опитаних читачів «Мінфіну» має достатньо заощаджень, щоб протриматися в карантині пів року і більше. Такі результати ми отримали в результаті опитування, яке проводили 2 квітня.
  • Карантин в Україні триває з 12 березня, але епідемія коронавірусу набирає обертів. Кабмін вирішив застосовувати більш жорсткі заходи з 6 квітня.

Щоб знайти найкращі умови депозитів і не турбуватися в кризу, скористайтесь депозитними каталогом на «Мінфіні»!