Що відомо

Сергій Харитич обіймав посаду керівника напряму електронного бізнесу Приватбанку з 1 вересня 2018 року.

Рішення припинити трудовий договір з ним із 3 квітня було прийнято на засіданні ради банку 31 березня 2020 року.

Читайте також: Шість місяців новому Приват24: що думають про нього клієнти

У пресслужбі Приватбанку повідомили, що Сергій Харитич вирішив продовжити кар'єру і розвиток фінтеху за межами Привату, і наглядова рада схвалила його відставку за власним бажанням.

Команда електронного бізнесу тимчасово буде працювати під керівництвом члена правління з питань IT Андрія Гриценюка, передає liga.net.

На яку посаду переходить Харитич

Водночас наглядова рада іншого держбанку — Укргазбанку — вже обрав Харитича членом правління з 9 квітня терміном на 5 років.

Оформити онлайн кредитну карту Приватбанку

Нагадаємо

  • 12 березня виповнилося півроку, як запрацювала нова версія мобільного банкінгу Приват24. «Мінфін» запитав читачів, чи подобається їм новий сервіс. Повідомлялося, що нова версія Приват24 — повністю внутрішня розробка команди Приватбанку, у ньому залишилося 0% старого коду.
  • 20 березня 2020 року Приватбанк розширив для своїх клієнтів перелік послуг з цінними паперами, надавши можливість купувати та продавати облігації внутрішньої державної позики (ОВДП) у режимі онлайн у вебверсії Приват24.
  • Також повідомлялося, що Приватбанк ввів «кредитні канікули» для клієнтів малого та середнього бізнесу та підприємців з 1 березня до кінця травня 2020 року.