Україна і МВФ ведуть переговори щодо збільшення кредитування з $5,5 млрд до $9,5 млрд. Про це повідомили джерела, знайомі з процесом переговорів.

Мікрозайми від МФО. Скільки доведеться заплатити по кредиту «до зарплати»

Прийдешнє скорочення ділової активності, звільнення і відправлення в неоплачувані відпустки, що підуть вслід за цим, підвищать попит на кредити «до зарплати».

Карантинні проблеми. У Приватбанку розповіли, чому ріжуть кредитні ліміти

Клієнти Привату масово скаржаться, що банк обнуляє кредитні ліміти без попередження та вагомих причин. За кілька днів на сайт прилетіло більше десяти таких відгуків. «Мінфін» вирішив розібратися, що відбувається.

Чого ви побоюєтеся найбільше в умовах епідемії коронавірусу? (опитування)

В Україні кількість офіційно підтверджених підозр на коронавірус вже перевалила за сотню. Карантин, перспектива введення надзвичайного стану, закриття підприємств, обмеження в роботі транспорту – все це різко змінює наше повсякденне життя і неминуче позначиться на нас у майбутньому.

В Офісі президента озвучили оптимістичний сценарій падіння економіки

Падіння економіки України при оптимістичному сценарії поширення коронавірусу складе 5% ВВП в 2020 році. Про це заявила заступник голови Офісу президента Юлія Ковалів.

Боротися з кризою разом: бізнес запропонував владі план дій

Бізнес вважає, що, у випадку зупинки підприємств країну чекають складні наслідки, а велика частина населення залишиться без засобів до існування.

Стало відомо, на скільки проіндексують пенсії і коли чекати обіцяну «тисячу»

Пенсіонери, у яких пенсія не досягає 5 тисяч гривень, у квітні отримають одноразову виплату в розмірі 1 тисячі гривень. А розмір індексації пенсій складе 11%. Про це повідомила міністр соціальної політики Марина Лазебна під час брифінгу.