Всі існуючі кредитні програми для населення в період карантину є доступними для клієнтів. Розміри кредитних лімітів на картках та програм розстрочки регулюватимуться з урахуванням економічної ситуації, кредитної історії позичальників та обсягів використання кредитних коштів протягом останніх 6 місяців, про що клієнти будуть завчасно повідомлені.

«Будь яка нестандартна ситуація вимагає як від банку, так і позичальників реально оцінювати власні можливості, потенційні загрози та економічну ситуацію. Розуміючи відповідальність за фінансове здоров’я клієнтів, банк регулюватиме обсяги кредитування без застави в розумних межах та на принципах, що врегульовані публічною офертою банку» — відзначається в повідомленні банку.

Згідно з законом № 533-IX від 17 березня 2020 року, у разі виникнення у клієнтів проблем з обслуговуванням боргу, пов'язаних з епідемією та карантином, Приватбанк не застосовуватиме штрафів і пені за прострочення платежів. Також банк буде пропонувати своїм клієнтам програми реструктуризації, що передбачають кредитні канікули та можливість розстрочення чергових платежів.