Як купити/продати ОВДП онлайн. Схема

  • У розділі «Послуги» меню «Цінні папери» необхідно просто обрати ОВДП, які відповідають вашим інвестиційним потребам, заповнити необхідні параметри, та підписати за допомогою ЕЦП/КЕП сформовані документи щодо відкриття рахунку в цінних паперах та придбання ОВДП.

Читайте також: Приватбанк підключився до системи BankID НБУ

  • Крім того, в Приват24 у клієнтів є можливість бачити в режимі online поточні котирування Приватбанку на продаж ОВДП, їх основні параметрами випусків.

Читайте також: Привату — 28. П'ять унікальних фактів про найбільший банк країни

  • Отримувати інформацію щодо котирувань ОВДП на фондовій біржі, бачити залишки придбаних ними ОВДП, переглядати операції з ОВДП (виписки) за обраний період часу та контролювати свій портфель в цінних паперах.

Нагадаємо

З 27 лютого 2019 року клієнтам Приватбанка стала доступна послуга «Операції з цінними паперами» в Приват24web.

 Оформити депозит в Приватбанку

Раніше «Мінфін» повідомляв, що Нацкомісія з цінних паперів та фондового ринку видала ліцензію Приватбанку для торгівлі цінними паперами.

Що таке ОВДП

  • Альтернативою депозитам можуть стати облігації внутрішньої державної позики (ОВДП) — як гривневі, так і валютні.

Скільки можна заробляти на ОВДП (відео)

  • Їх прибутковість зараз цілком порівнянна з відсотками, які готові платити за вкладами українські банки. І набагато вища за ту, що пропонує більшість «дочок» західних фінустанов. До того ж, з доходів за облігаціями не стягується 18% -вий податок. Тільки 1,5% військового збору.

Читайте також: Українці тепер можуть купувати ОВДП через Приват24

  • Ще один «плюс» такого інструменту — висока ліквідність ринку ОВДП. Папери можна продати в будь-який момент за ринковою вартістю.

 Інвестуйте в ОВДП з ICU: до 13 річних плюс бонус від «Мінфіну»