Що відомо

У МЗС зазначили, що домовилися з трьома ключовими мобільними операторами України: Vodafone, lifecell, Київстар.

«У спеціальній смс-розсилці громадяни України за кордоном також отримають інформацію щодо зворотного зв’язку з органами державної влади (гарячі лінії МЗС, МОЗ, Урядового контактного центру та ін.) для оперативного вирішення нагальних питань», — йдеться в повідомленні.

Читайте також: Росія призупиняє залізничне сполучення з Україною із 17 березня

Раніше повідомлялося

  • Пасажирське авіасполучення України з іншими країнами буде повністю закрите опівночі 17 березня.
  • З 230 діючих пунктів пропуску через державний кордон залишаються працювати 123. 107 до 3 квітня тимчасово припиняють свою роботу. Список опублікований на сайті уряду.
  • Нагадаємо, з 12 березня по всій Україні почався карантин у зв’язку з поширенням у світі коронавірусу. Усі навчальні заклади, включно з приватними, закрили на три тижні, до 3 квітня.

У ВООЗ попереджають: в країні може збільшитися кількість заражених. Але заспокоюють: більшість людей легко переносять хворобу.

  • В Україні наразі відомо про три випадки зараження коронавірусом. Один із них виявився летальним — 13 березня від коронавірусу померла 71-річна пацієнтка з Радомишля на Житомирщині.
  • За останніми даними, кількість інфікованих коронавірусом у світі перевищила 156 тисяч. Із них 73 968 людей одужали, 5 833 померли.