В першу чергу тим, що не дивлячись на наявність позики, за своєю суттю є вашим капіталовкладенням — в себе, в своє краще життя. Суми, які банк готовий видавати клієнтам, відкривають масу можливостей: якісне навчання, хороша квартира, в якій вам приємно жити чи та ж відпустка, яка додасть сили для нового ривка.

Мінфін проаналізував, як кредит готівкою допоможе зробити ваше життя кращим.

Брати кредит заради грошей в кишені — свідомо програшний варіант. Тільки, коли у вас є конкретна мета, нехай навіть спонтанна, — можна йти до банку. Від неї ж буде залежати і сума кредиту. На щастя, тут є де розгулятися, на випадок, якщо ви захочете відновити меблі та побутову техніку або ж відкрити свою першу міні-кав'ярню.

Наприклад, Альфа-Банк Україна видає кредити готівкою від 5000 до 500 000 грн на що завгодно. Банк давно закріпив за собою статус одного з лідерів споживчого кредитування, тому приваблює не тільки сумою, а й процедурою видачі кредиту.

Гроші в кишені за 45 хвилин

Оцініть — всього за 45 хвилин. За цей час ви встигнете випити кави у відділенні, переглянути свою стрічку новин або відповісти на листи, головне, що навіть не встигнете скучити, як потрібна сума буде у вас на руках.

Крім того, такий оперативний кредит готівкою можна оформити не тільки у відділенні, а й через Інтернет, для чого потрібно заповнити відповідну заявку на сайті банку. Документи і карту з грошима вам доставить мобільний банкір в будь-яке зручне місце і час. Такого сервісу, крім Альфа-Банку, поки не надає жоден вітчизняний банк.

На всі випадки життя

Завдяки такій оперативності та лімітам, Альфа-Банк може стати вашим фінансовим партнером -будь-яких життєвих ситуацій, будь-то запланований ремонт або ситуація, коли гроші потрібні тут і зараз. При чому мова не про несподівані проблеми, як ви могли подумати (хоча і це трапляється). Наприклад, нерідко забудовник в рамках акції обіцяє солідну знижку в разі 100%-ї оплати житла, що будується на первинному ринку. Позичивши у банку $5-10 тис., є можливість заощадити солідну суму на вартості житла! А кредит можна погасити достроково, через декілька місяців, не переплачуючи на відсотках. А це вже, як то кажуть, приємні клопоти.

МФОшки в програші!

Оформлення кредиту готівкою від Альфа-Банку дозволить втілити в життя найсміливіші задуми, не відкладаючи їх у довгу шухляду. При цьому умови, на яких видається фінансування, виглядають вельми привабливо в порівнянні, наприклад, з кеш-кредитами від МФО.

Кеш-кредити від Альфа-Банку видаються на суму від 5 тис. грн, а термін кредитування складає від 1 до 4 років. Реальна річна відсоткова ставка залежить від суми кредиту і терміну та становить від 34,5% річних.

Наприклад, оформивши кредит на суму в 100 000 грн. на 4 роки (48 місяців), щомісячний платіж складе всього 5 436 грн. Дуже важливо те, що кредит можна погасити достроково без будь-яких додаткових комісій і штрафних санкцій.

Дозвольте собі більше!