У лютому 2020 року річна інфляція сповільнилась до 2,4% з 3,2% у січні. У порівнянні з січнем 2020 року ціни знизилися на 0,3%, тоді як у січні ціни зросли на 0,2%. Таким чином з початку року зниження становило 0,1%.

Економічний шок для Європи: Лагард про поширення коронавіруса

Європа зіткнеться з великим економічним шоком, порівнянним з фінансовою кризою 2008 року, якщо країни ЄС не приймуть термінових заходів у відповідь на поширення коронавіруса.

Київ вводить обмеження через коронавірус. З 12 березня закриють школи та кінотеатри

Карантин у Києві через коронавірус вводиться 12 березня, у зв'язку з цим буде заборона масових заходів і закриття шкіл.

Три тижні. В Україні ввели карантин через коронавірус

Кабінет міністрів ввів карантин в Україні у зв'язку зі спалахом коронавірусу в світі. Карантин ввели з 12 березня до 3 квітня.

НБУ заспокоїв: Панічного виведення іноземних інвестицій з України немає

У Національному банку спростували інформацію про те, що іноземні інвестори виводять свої інвестиції з державних боргових облігацій України. НБУ зазначає, що паніка на світових фінансових ринках знизила попит на державні облігації України, проте іноземні інвестори не поспішають виводити свої кошти з країни.

Долар, нафта, золото: паніка зростає (відео)

Що відбувається з курсом і чому 9 березня стало для світової економіки чорним понеділком? Про ці та інші гарячі питання ми поговоримо в нашому випуску «Прямо по курсу» з експертом Олексієм Козирєвим.

Шмигаль: Україна входить у світову економічну кризу (відео)

Україна входить у глобальну економічну кризу, викликану поширенням коронавірусу у світі.