Сьогодні підприємцям без терміналу для прийому безготівкових платежів часто не обійтися. Торгова точка, яка приймає тільки готівку, вже ризикує втратити ту частину клієнтів, які розплачуються банківською карткою або взагалі виходять з дому лише зі смартфоном.

Підключити торговельний еквайринг стало ще простіше і швидше. Відтепер ця опція доступна в веб-платформі «ОК, Альфа!». Завдяки цій послузі фізособа-підприємець з будь-якого регіону України може дистанційно в «ОК, Альфа!» оформити підключення послуги торговельного еквайрингу від Альфа-Банку Україна.

Для цього потрібно в особистому кабінеті «ОК, Альфа!» зайти до розділу «Продукти», обрати «Торговий еквайрінг» і, ознайомившись з вартістю послуги, натиснути кнопку «Замовити».

Після того, як клієнт надасть необхідну інформацію, заявка буде відправлена на розгляд банку. Всі стадії обробки заявки банком клієнт зможе бачити в своєму особистому кабінеті «ОК, Альфа!». А весь процес триватиме не більше 3 днів. Далі з клієнтом зв'яжеться компанія-партнер, яка встановить термінал в обраній клієнтом точці.

Тут можна ознайомитися з детальними умовами послуги торговельного еквайрингу від Альфа-Банку Україна.

«ОК, Альфа!» – онлайн-банк для підприємців, який пропонує простий доступ до банківських та додаткових послуг для ФОП. Система постійно розвивається і вдосконалюється, поповнюється новим функціоналом для максимальної зручності підприємців.