Вибір клієнтів Мінфіну 

Програма «Бонус від Мінфіну» дозволяє клієнтам сайту отримати додаткові відсотки до основної ставки депозиту, розміщуючи заощадження в одному з банків каталогу. Найкращий депозит, на думку користувачів, пропонує Альянс Банк, який і отримав спеціальну нагороду «Вибір клієнтів Мінфіну».

Через продуктовий каталог «Мінфіну» найбільше депозитів клієнти оформили в Альянс Банку. Найкращим вкладом користувачі визнали «Капітальний» завдяки найбільшому набору доступних опцій.

За словами директора з розвитку роздрібного бізнесу Альянс Банку Віктора Кулика, онлайн-замовлення через «Мінфін» — дуже гнучкий альтернативний канал залучення коштів вкладників. 25% розміщених депозитів в Альянс Банку оформили через «Мінфін».

«У 2020 році ми будемо розвивати дистанційні канали. Будемо робити багато акцій, розширювати мережу та географію присутності банку. Ми хочемо оновити депозитну лінійку. Депозит перетвориться у своєрідний конструктор, де клієнти зможуть вибирати бажані опції з випадаючого списку та самостійно створювати умови вкладу», — розповідає Віктор Кулик.

Як повыдомляв «Мінфін», нагороду «Вибір клієнтів Finance.ua» отримала кредитка «Card Blanche White» від Ідея Банку.

Фото: minfin.com.ua

Прорив року та креативна реклама

За версією «Мінфіну», нагороду «Прорив року» заслужив банк Січ. Він дав можливість оформлювати депозити через онлайн-заявку на сайті лише в 2019 році та опинився у топ-3 за онлайн-продажами. 

На FinAwards 2020 також відзначили кредитну картку «UnexCard», що отримала звання «Найкреативніша концепція реклами» за вибором редакції сайту. За нагородою на сцену TAO Event Hall вийшов сам герой рекламного ролику — амбасадор Сашко.


 

Фото: minfin.com.ua

Про FinAwards 2020

FinAwards 2020 — щорічна премія, яку заснували популярні сайти про фінанси та інвестиції «Мінфін» та Finance.ua. Її мета — нагородити банки за найяскравіші проекти і видатні досягнення. Цього року за перемогу в 15 номінаціях боролися 32 банки.