В каталозі розміщена інформація про можливість інвестування у свій бізнес за рахунок відкритих міжнародних грантових програм сфери: інновацій, фінансів, навчання, консалтингового пільгового кредитування за рахунок компенсації, енергоефективності, кліматичних змін тощо.

«В Європі та в інших прогресивних країнах різноманітні гранти — це інструмент для розвитку власної справи, активна форма фінансування малого бізнесу. Ми зібрати 50 реально працюючих грантів, структурували їх, переклали зрозумілою мовою і розмістили у відкритому доступі, — зауважив заступник голови правління з питань роздрібного бізнесу Ukrsibbank BNP Paribas Group Костянтин Лежнін. — Надалі плануємо удосконалювати свій каталог і надавати нашим існуючим та майбутнім клієнтам фінансову експертизу та якісну інформаційну підтримку».

В каталозі ви знайдете інформацію про умови та суми отримання грантів, цільове використання, необхідний пакет документів та контакти, звернувшись за якими, зможете отримати відповіді на додаткові питання.