Компанія «ІНГО Україна» надала спеціальний страховий захист, що враховує специфіку видів спорту, для 39 українських спортсменів, які змагалися у 12 з 16 можливих олімпійських дисциплін.

«ІНГО Україна» у статусі офіційного страхового партнера Національного олімпійського комітету забезпечувала страховий захист спортсменів на III літніх Юнацьких Олімпійських іграх у Буенос-Айресі-2018, XIV зимовому Європейському юнацькому олімпійському фестивалі у Сараєво-2019, II Європейських іграх-2019 у Мінську, XV літньому Європейському юнацькому олімпійському фестивалі-2019 у Баку та I Всесвітніх пляжних іграх-2019 у Дохе.

Акціонерна страхова компанія «ІНГО Україна» має 25-річний досвід роботи на ринку. З 2017 року основним акціонером компанії є українська група DCH Олександра Ярославського. Компанія входить до групи найбільших страхових організацій України за обсягом премій, величиною власних активів та сумами страхових відшкодувань. Має 28 ліцензій на різні види обов'язкового та добровільного страхування, надає страхові послуги корпоративним та роздрібним клієнтам. «ІНГО Україна» є повним членом Моторного Транспортного Страхового Бюро України (МТСБУ), членом Американської Торгівельної Палати (АСС), Європейської Бізнес Асоціації (EBA) та Міжнародної Торгівельної Палати (ICC).

Рейтингове агентство «IBI-Рейтинг» протягом двох років підтверджує високий рівень надійності компанії: довгостроковий кредитний рейтинг ПАТ «Акціонерна страхова компанія ІНГО Україна» за національною рейтинговою шкалою знаходиться на рівні uaАА зі стабільним прогнозом.