Стати багатшим, не докладаючи зусиль, мріє багато хто. Але навіть пасивний дохід не береться з повітря: спочатку потрібно інвестувати в нерухомість або акції, або ж розмістити гроші на депозиті.

Між іншим, дієвий спосіб отримувати невеликий, але стабільний дохід існує: можна стати учасником реферальної програми і запрошувати друзів за допомогою посилання, яке містить унікальний код відправника.

Реферальні (партнерські) програми добре прижилися в Україні. Секрет їхнього успіху полягає в тому, що їх учасники рекомендують знайомим і друзям корисний і вигідний продукт або сервіс, а натомість отримують грошову винагороду. Найчастіше реферальні програми для залучення нових клієнтів використовують служби таксі і доставки їжі, ресторани і мережі кав'ярень. А ще вони відмінно зарекомендували себе в банківській сфері.

А в 2020-му році Універсал Банк запустив цікаву пропозицію для залучення клієнтів до своїх депозитних продуктів. Учасники будуть отримувати 100 гривень за кожного запрошеного друга, який оформить депозит в Універсал Банку на суму від 25 000 грн. Другу також будуть нараховані 100 гривень.

В даному випадку вигода подвійна, адже Універсал Банк і так пропонує одні з найвищих відсоткових ставок за гривневими депозитами серед найбільших банків України

Як працює програма «Приємний бонус»

Стати учасником програми і отримувати дохід можуть клієнти Універсал Банку, які виконають 3 простих кроки:

  1. Використовуйте чат-бот @UniversalBank_Bot в Telegram. У головному меню чату потрібно обрати розділ «Фінансова інформація / МІЙ Кабінет» і натиснути кнопку «Отримати 100 гривень».

  2. З'явиться опис програми з посиланням. Надішліть його адресату з Вашої адресної книги. Список адресатів не обмежується базою контактів Telegram — реферальне посилання можна вислати в інших популярних месенджерах.

  3. Отримайте на рахунок 100 гривень.

Коли друг оформить депозит на суму від 25 000 грн терміном від 6 місяців, рахунки обох клієнтів будуть поповненні на 100 гривень.

І не варто обмежуватися одним другом — запрошуйте в програму більше людей. Персональне посилання, яке генерує програма, можна використовувати безліч разів. Ви можете відправляти його необмеженій кількості друзів і знайомих, отримуючи бонуси разом. І якщо в своєму колі спілкування ви фінансовий гуру, до порад якого прислухаються, цілком реально заробляти десятки тисяч гривень просто тому, що ви клієнт Універсал Банку.