Клієнти Ukrsibbank платять всі комунальні послуги інтернет-банкінгу Ukrsib online без комісій і в один клік з будь-якого місця, де є доступ до інтернету. Користувачі Ukrsib online також активно поповнюють рахунки мобільного телефону, перераховують кошти з картки на картку, здійснюють операції з онлайн купівлею чи продажем валюти Ukrsib online.

Ці прості дії є важливою складовою зростання економіки. Таким чином банк збільшує обсяг безготівкових розрахунків, розвиває cashless культуру безготівкового обороту коштів та нагороджує активних користувачів Ukrsib online, які завдяки цим простим діям стали учасниками акцій.

Так, за результатами проведених Ukrsibbank акцій в 2019 році користувачі Ukrsib online, виконали умови, стали учасниками розіграшу 12 мобільних телефонів, річний компенсації оплати комунальних послуг для 100 переможців. Також банк виплатив кешбек за поповнення мобільного рахунку, оплату комунальних послуг, а також здійснив розіграш засобів за грошові перекази, обмін валют в акційний період.

Зазначимо, що за 2 роки з дня запуску більш ніж 1 млн клієнтів Ukrsibbank BNP Paribas Group стали користувачами оновленої онлайн платформи інтернет-банкінгу Ukrsib online.