«Звання кращого банку для підприємців ще раз підтверджує правильно обрану Ощадом стратегію розвитку напряму малого та середнього бізнесу. З іншого боку це потужний стимул працювати ще ефективніше і динамічніше, адже з ініціативи Президента та Уряду розгортається програма доступного кредитування малого і середнього бізнесу під 5-7-9% річних, а в Ощадбанку вже є наявна для цього інфраструктура та екосистема підтримки підприємців. У 2019 році банк став лідером серед банків за приростом кредитного портфеля МСБ та частки ринку. Наші продукти розроблено з акцентом на максимальне спрощення доступу до фінансування. Вибір є для будь-якого позичальника. Третій рік поспіль діє наш освітній портал Будуй своє – безкоштовні курси онлайн, адже для того щоб взяти кредит, мало бути підприємцем. Потрібно бути ще й обізнаним. Далі буде», – зазначив Андрій Пишний, голова правління Ощадбанку.

Протягом 20 років свого існування видання «Топ-100. Рейтинги крупнейших» створило серію авторитетних рейтингів і отримало довіру в ділових колах завдяки методам оцінки. Процес обрання найкращих складається з онлайн-голосування на сайті, аналізу кандидатів профільними експертами та оцінки колегії редакторів самого видання.

За даними SME Banking Club приріст кредитного портфеля Ощадбанку у 2019 році є найбільшим на ринку і становить 37% або 1,6 млрд грн. Банк продемонстрував і найкращий приріст частки ринку, яка збільшилась на 2%.