Уряд буде відновлювати довіру

«Ми маємо розуміти, що головні ресурси 21 століття – це інформація та репутація, а не нафта чи природний газ. Якщо у вас хороша репутація, значить, вам довіряють і ви можете отримати доступ до всіх бажаних ресурсів.

Саме це відрізняє так звані розвинені країни від України – вони мають надійніші ресурси. Причина, чому ми відрізняємося, дуже проста: Україні ніхто не довіряє», — пояснює прем’єр.

Читайте також: Зеленський запропонував міжнародному бізнесу перелік проектів для інвестицій

За словами Гончарука, уряд буде відновлювати довіру та збільшувати доступ до відкритих данних.

Чому інвестори можуть довіряти Україні

Він також сказав, що світ сьогодні має розглядати Україну, як «чудове місце із захоплюючими перспективами для інвестицій».

«Багато інвесторів повинні відкрити нову Україну — подібно до того, як колись була відкрита Америка. Україна є гарним варіантом для інвестування з багатьох причин. Україна — надійний міст, що поєднує Європу та Азію.

Ми маємо цікаві плани для інвесторів. І перший, хто інвестує — отримає найбільший прибуток", — сказав Голова Уряду.

Читайте також: Чому бізнес в Україні гірше, ніж в Колумбії та як це змінити

Раніше повідомлялося

  • У 2019 році Україна зайняла 64-сходинку в рейтингу інвестиційної привабливості Doing business-2020, покращивши позицію минулого року на 7 пунктів. Президент впевнений, що протягом трьох років Україна увійде до топ-10 міжнародного рейтингу легкості ведення бізнесу Doing Business, тобто підніметься на 60 позицій.
  • У 2020 році в рейтингу інноваційних економік від видання Bloomberg Україна посіла 56 місце, опустившись за рік на три позиції.