Як зазначає суддівська колегія CFI у своєму звіті, це провідний європейський банк, що має міжнародне присутність в 72 країнах, має всі можливості для того, щоб дати поштовх глобального енергетичного переходу. BNP Paribas має багаторічну історію підтримки енергетики виробників, і реалізована стратегія протидії змінам клімату стимулюватиме стійку трансформацію галузі.

«Банки відіграють життєво важливу роль в подолання кліматичної кризи і прискорення сталого розвитку. Сміливі амбіції і створення коаліцій з організаціями — у фінансовому секторі і за його межами — сприяє позитивному впливу. Для нас велика честь, що наші зусилля бути лідером у галузі сталого фінансування визнані CFI», — прокоментував при отриманні нагороди Антуан Сір, BNP Paribas Head of Company Engagement.

Процес нагородження CFI був масштабним, з джерелами для номінацій, включаючи передплатників і читачів, міжурядові організації, подачу заявок і суддівську колегію старших посадових осіб з CFI. Capital Finance International — це британське видання, що висвітлює питання бізнесу, економіки та фінансів.