Для кого вигідний тариф

Новий тариф буде вигідним для тих, хто користується тільки голосовим зв’язком і не потребує послуг мобільного інтернету.

Що включає тариф

  • У тарифі «Дзвінки для батьків» за 60 грн на місяць абоненти отримають безлімітні дзвінки у мережі Київстар, а дзвінки на номери інших мобільних операторів та номери фіксованого зв’язку будуть коштувати лише 0,6 грн/хв.

  • Також для абонентів, котрі будуть користуються цим тарифом на смартфоні, – передбачені бонусні 100 Мб мобільного інтернету, наприклад, на випадок автоматичного оновлення додатків і т.п.

Як підключитися

  • Перейти на умови нового тарифу можуть діючі абоненти Київстар у віці від 60 років, якщо вони користуються послугами оператора не менше 3 місяців. Для цього необхідно відвідати один із фірмових магазинів оператора із паспортом та ІНН, щоб оформити договір.

  • Тариф «Дзвінки для батьків» передбачає контрактну форму обслуговування, яка має кращий рівень захисту номера та персональних даних абонентів, можливість оплачувати рахунок частинами, керувати декількома номерами та багато інших переваг.

  • Зокрема, один абонент може підключити на свій персональний рахунок одразу два номери із тарифом «Дзвінки для батьків»: для себе та для своїх близьких.

  • Крім того, для абонентів, які не планують користуватись мобільним інтернетом, оператор пропонує тариф передплати «Київстар Комфорт», де користувачі на місяць отримають безлім у мережі оператора та 30 хвилин для дзвінків на номери інших мобільних операторів і номери фіксованого зв’язку.