Експерти підрахували, що традиційний стіл до Нового 2020 року без надмірностей і з мінімумом алкоголю стане українській родині в середньому в 1620,70 грн. На цьому витрати, звичайно ж, не закінчуються. Адже як же без святкових обновок і подарунків для близьких? Одна вартість нарядів може легко перевищити ваш бюджет. Наприклад, ціна ошатної сукні або гламурної сорочки варіюється від 350 гривень до 1500 і більше. Що ж стосується подарунків близьким, то тут все залежить від побажань його одержувача і вашої готовності витратитися. Хтось зрадіє і гарному блокноту, а комусь складно догодити і з ювелірним виробом.

Але, святкову атмосферу можуть затьмарити фінансові труднощі. Затримали зарплату, не виплатили обіцяну премію, довелося терміново ремонтувати машину — ніхто не застрахований від непередбачених обставин. І що тепер, сказати коханій сім'ї, друзям, сусідам, що ніякого Нового року не буде? Іншими словами, зіпсувати всім свято? Погодьтеся — це не варіант. Але гроші все-одно потрібні.

Де взяти необхідну суму

Реальних варіантів насправді не так вже й багато.

Ви можете позичити гроші у друзів або родичів. Звичайно, було б непогано, адже відсутня сума незначна, і вам не доведеться повертати відсотки. Але заковика в тому, що Новий рік не тільки у вас. У цей період витрати зростають у всіх, і не факт, що близькі зможуть вас виручити.

Ще варіант — взяти кредит онлайн. Звертатися до банку, ясна річ, не завжди хочеться. Адже не факт, що тут вам вдасться отримати кредит. Але витратити час, якого в передсвяткові дні і так майже немає, на поїздки до відділень і оформлення потрібних документів доведеться.

Підготуйся до Нового року разом з FinHub

Сучасний спосіб отримувати гроші в борг — онлайн Р2Р кредитування. Ця успішна західна модель нарешті з'явилася в Україні. І пропонує її платформа взаємного кредитування FinHub.

Вона має ряд переваг:

  • Всі операції проводяться онлайн, що економить ваш час, гроші і сили. Тепер ви можете забути про довгі черги і спілкування з не завжди привітними банківськими співробітниками.
  • Це доступний і надійний спосіб взяти кредит за оптимальними відсотковими ставками. Ставки у FinHub порівнянні з банківськими і істотно нижче тих, які пропонують інші онлайн-кредитори.
  • Процес максимально прозорий. Розрахувати суму ви можете самі, скориставшись онлайн калькулятором, який представлений на сайті, і при цьому не боятися ніяких прихованих комісій.

Отримати позику онлайн на FinHub дуже просто. Потрібно пройти всього пару кроків до отримання коштів:

  1. за допомогою онлайн калькулятора оберіть комфортні для себе суму і термін погашення кредиту.
  2. залиште заявку на сайті з вашими даними.

Вам не буде потрібно ніяких довідок і поручителів і, при цьому, ви витратите мінімум часу. Рішення за вашою заявкою в 90% випадків займає не більше 1 хвилини. Якщо приймається позитивне рішення про видачу кредиту, то гроші зараховуються на зазначену вами банківську карту.

Якщо в процесі заповнення кредитної заявки вами була допущена помилка, вам передзвонить консультант FinHub і уточнить дані.

«Для клієнтів, які звертаються до нас повторно, передбачені ще більш низькі ставки за позикою і можливість отримати позику на суму, що перевищує початкову» — зазначає експерт FinHub.

FinHub допоможе знайти гроші на всі святкові витрати, щоб ви і ваші близькі змогли відчути новорічну атмосферу в повній мірі.