Список переможців

Результати конкурсу, на думку організаторів, продемонстрували великий потенціал розвитку України як технологічного IT-центру. За підсумками конкурсу було складено перелік стартапів-фіналістів, які увійдуть в українську делегацію:

  1. Let's Enhance — поліпшення якості зображення за допомогою машинного навчання.
  2. Replay.io — мультиканальна sales-платформа, яка автоматизує контакти з допомогою імейлів, дзвінків і завдань.
  3. Legal Nodes — глобальний маркетплейс для технологічного бізнесу, за допомогою якого засновник або юридичний консультант технологічної компанії може зв'язатися з юристом, який найбільш відповідає юридичним потребам і фінансовим можливостям.
  4. Poptop — маркетплейс бронювання виконавців і локацій для івентів в режимі реального часу.
  5. Delfast – електровелосипеди.
  6. Animal ID — сервіс ідентифікації тварин.
  7. Kray Technology — дрон, який допомагає збільшити врожайність і зменшити обсяги внесення добрив в агросекторі.
  8. Costless — особистий помічник при здійсненні покупок, який допомагає приймати розумні рішення, економлячи кошти, час і енергію. Надає агентствам, брендів і рітейлерам аналітику в реальному часі, прогнози щодо зміни цін та обсягів споживання, інформацію про споживчу поведінку.
  9. AxDraft — допомагає складати юридичні документи в 10 разів швидше, делегуючи частину юридичної роботи «не-юристів» без ризиків.
  10. Effa — екологічна зубна щітка, виготовлена з паперу та дружніх до навколишнього середовища матеріалів.
  11. Pix — рюкзак з підтримкою анімації.
  12. Nuka — створює зручний спосіб ведення записів. Перший продукт — водонепроникний вічний блокнот з можливістю очищення аркушів. Можна повністю синхронізувати з мобільним додатком nuka. Другий продукт — вічний олівець.
  13. CamTouch — комплекс, що дозволяє перетворити будь-яку пласку поверхню на інтерактивну і управляти нею за допомогою лазерної указки або спеціального стилуса.
  14. ActiveChat — сервіс для створення віртуальних помічників.
  15. ADAM — 3D-біодрук органічних структур кісток.

Стартапи-переможці отримають право участі в конференції в США, свій виставковий стенд, промо -, PR-підтримку від організаторів та відшкодування фінансових витрат на логістику.

Читайте також: Київ увійшов до топ-35 найбільших стартап-міст світу

Деталі конкурсу

За право участі у виставці змагалися понад 160 українських стартапів.

«З 160 отриманих заявок більше 50 стартапів готові залучати іноземні інвестиції і виводити свої продукти на нові ринки», — вважає Startup Grind Kyiv Chapter Director Катерина Дегтяр.

На думку Startup Grind Kyiv Chapter Co-Director Ханни Зенн, українські стартапи, що потрапили в список делегатів, мають великий потенціал залучити інвестиції Seed — і A-раундів, знайти клієнтів серед американських компаній, таких як Facebook, Deloitte, Target, BMW, CISCO, а також партнерів для подальшого зростання.

Читайте також: Інвестуємо в стартапи. Як захистити свої права

Раніше повідомлялося

  • Кабмін оголосив старт прийому заявок від підприємців на фінансування Українським фондом стартапів. За словами прем'єра, Фонд стартапів становитиме 440 мільйонів гривень. Ця сума дозволяє стартапам отримати $75 тисяч на розвиток.