В каталозі розміщена інформація про умови та суми отримання грантів, цільове використання, необхідний пакет документів та контакти, звернувшись за якими, клієнти зможуть отримати відповіді на додаткові питання.

«Малі та середні підприємства можуть конкурувати з великим бізнесом, який володіє великими можливостями і бюджетами, тільки за рахунок постійного руху та розвитку. На сьогодні Ukrsibbank обслуговує більше 164 тисячі підприємців і ми впевнені, що на шляху трансформації та прискорення бізнесу для українських підприємців дуже важлива якісна інформаційна підтримка — зауважив Заступник голови правління з питань роздрібного бізнесу Ukrsibbank BNP Paribas Group Костянтин Лежнін. — Крім того банк створює сприятливі умови для розвитку, ми пропонуємо найвигідніші умови на українському ринку кредитування СМБ — ставку від 15,9% річних у гривні при кредитуванні на поповнення обігових коштів».

Ukrsibbank зібрав для українських підприємців інформацію про можливість інвестування у свій бізнес за рахунок відкритих міжнародних грантових програм сфери: інновацій, фінансів, навчання, консалтингового пільгового кредитування за рахунок компенсації, енергоефективності, кліматичних змін тощо.

Каталог грантових програм.