АТ «Банк Січ» вперше заявив про себе, як про перспективного учасника фінансового ринку України у 2011 році. Почавши свій шлях в якості регіонального банку з декількома відділеннями, він досить швидко перетворився на всеукраїнський банк, відкривши відділення практично в усіх областях України.

Великий спектр послуг, професійний рівень обслуговування, кваліфіковані консультації з будь-яких питань, вигідні депозити і кредити, оформлення дебетових і кредитних карток – ці та інші можливості АТ «Банк Січ» стали приводом для того, щоб замислитися про зовсім нову політику, яка б забезпечила кардинально новий якісний рівень.

Як результат був проведений ребрендинг із зміною назви. Відтепер добре знайомий і улюблений багатьма АТ «Банк Січ» носить нове ім'я – АТ «Пауер Банк». І команда банку готова до того, щоб якість його послуг, а також пропоновані клієнтам можливості цілком відповідали назві.

На даний момент керівництво банку працює над тим, щоб він став сучасним, інноваційним, а його послуги йшли в ногу з часом. Вибравши новий вектор розвитку, керівництво АТ «Пауер Банк» планує розпочати конкретні кроки в таких напрямках:

  • розширення спектра онлайн-послуг;

  • створення та оптимізація нових банківських продуктів під український ринок;

  • впровадження сучасних інструментів кредитування, інвестування та заощадження коштів.

Також, завершуються роботи зі створення онлайн-банкінгу, функціональність якого буде продумана до дрібниць.

АТ «Банк Січ» здійснює свою діяльність на підставі ліцензії НБУ №260 від 22.11.2011 року.