Інтенсив спрямований на вирішення завдань, необхідних для посилення конкурентоспроможності та стійкості бізнес-моделі на операційному рівні і переходу від людських ресурсів до людського капіталу.

Навчання створить максимальну цінність для лідерів бізнесів, рівня ТОП-менеджмент, яким важливо налагодити взаємодію і підвищити результативність команди, зробити результати бізнесу більш прогнозованими і контрольованими, освоїти інструментарій переходу стратегії в модель бізнес-процесів.

Інтенсив ведуть:

  1. Дмитро Ієвлєв — бізнес-девелопер. Має 7 років досвіду в стратегічному девелопменті. Експерт з розробки стратегії та впровадження процесного управління. Реалізував проекти для БаДМ, KNESS GROUP, TerraMet.
  2. Сергій Ноздрачьов — сертифікований експерт Gallup з розвитку сильних сторін і залученості співробітників. Проводив навчання для Roshen, Ecosoft, Банк «Південний», «Файно — маркет», Unit City.

На інтенсиві будуть говорити:

  • Що точно не вирішить стратегія бізнесу і як краще відбудувати «лінк» стратегія — операційна ефективність.
  • Зв'язок стратегії, роботи з людьми і фінансовими результатами бізнесу.
  • Як відбудувати процесно-орієнтовану архітектуру бізнесу? Ланцюжок створення цінності. Міжнародний бенмаркінг архітектур: APQC.
  • Три елемента High performance management, згідно даних Gallup: Strengths-based; Engagement-focused; Performance-oriented. Як це впровадити в щоденну роботу.
  • Що принципово змінюється в стилі лідерства та управління при процесному підході?
  • Рейтинг продуктивності: що потрібно людям, для досягнення максимального результату.

Більше про програму та умови участі на сайті.

Захід рекомендується відвідати: керівникам, власникам, CEO, ТОП-менеджменту, HRD, фінансовим директорам.

Організатор: компанія Strategic