Протягом трьох днів форум і його президент Крістін Скотт Томас зберуть понад 2500 впливових представників бізнес сфери, інституціональних і політичних лідерів з понад 90 країн, щоб обговорити глобальні соціальні і економічні виклики для більш інклюзивного суспільства.

Метою Паризькій версії Women's Global Forum Meeting буде представити всі конкретні досягнення та плани дій, що випливають з регіональних зустрічей і «Daring Circles», які відбулися в 2019 році.

В рамках теми «Взяти на себе ініціативу по включенню: прискорення впливу» метою форуму є визначення прискорювачів для більш інклюзивної майбутнього.

BNP Paribas на всесвітньому форумі для жінок

Будучи відданим гравцем в перехідному періоді в енергетиці, підприємництво жінок та гендерну рівність, BNP Paribas підтримує жіночий форум протягом п'яти років і є членом його стратегічного комітету з 2018 року.

У рамках форуму група разом з L'Oréal є співавтором «Women & Climate Daring Circle». Метою цієї робочої групи є визначення необхідних важелів та ініціатив для прискорення переходу до зеленої економіки і забезпечення її розширення можливостей жінок. У 2019 ця робоча група також підписала Кіотську хартію про залучення і внесок жінок у боротьбу зі змінами клімату.

Крім того група BNP Paribas взяла на себе зобов'язання по Сенегалу, підписавши партнерство з ООН для розвитку сільського господарства, стійкого до зміни клімату та жіночого підприємництва в північному Сенегалі. Цей фактор впливає на наукове дослідження в Африці, якому надають підтримку завдяки програмі «One Planet».