Для нашої команди це приємно і важливо, оскільки заходи BankOnline номіновані в цій престижній премії вперше.

Претенденти на перемогу від BankOnline

BankOnline організовує офлайн-конференції, форуми, саміти для професіоналів банківського і фінансового секторів з 2010 року.

У його портфоліо такі щорічні події, як: FinAwards, Ukrainian MFO Summit, Український Валютний форум, FinRetail, Card business and technology, PayTech Ukraine 2019.

Цього року PSM Awards обрало претендентами на премію два заходи:

  • PayTech Ukraine 2019 — практична конференція про останні тренди платіжного ринку, загрози і можливості глобальної цифровізації, нові виклики безпеки платіжного бізнесу і методи захисту. Захід відбувся у Києві 12 вересня.
  • FinRetail 2019 — конференція про зміни у фінансовому законодавстві і про те, що вони несуть учасникам ринку: банкам, МФО, страховим, FinTech і e-commerce компаніям, поштовим операторам і платіжним системам. Цього року конференція відбудеться 29 листопада. Ви ще встигаєте купити квитки.

Як проголосувати

Якщо ви відвідали ці або інші івенти BankOnline і вам сподобалося, будь ласка, підтримайте PayTech Ukraine 2019 і FinRetail голосами.

Щоб проголосувати, потрібно перейти на сайт і вибрати зручний спосіб ідентифікації — через Facebook або e-mail. Зверніть увагу, що в кожній номінації користувач може віддати голос лише за одного учасника.

 ПРОГОЛОСУВАТИ 

Голосування триватиме до 30 листопада. А вже 12 грудня на сцені Ballroom Hyatt Regency переможцям вручать нагороди.

Ми з нетерпінням чекаємо і сподіваємося на перемогу. Будемо вдячні за кожен голос в нашу підтримку.

Про премію PaySpace Magazine Awards

  • Організатор премії PSM Awards — експертне видання про платежі PaySpace Magazine. Журнал висвітлює тенденції та найцікавіші події на ринку електронної комерції, мобільних і електронних платежів, фінансових технологій, інновацій і банків.
  • Вперше премію PaySpace Magazine Awards вручили в 2016 році. Відтоді PSM Awards щорічно визначає кращі компанії та експертів на ринку фінансових технологій України.
  • Цього року нагороди вручать у понад 20 номінаціях, зареєстровано більше 150 претендентів.