Які рейси відміняються

  • Рейси Київ-Краків будуть скасовані з 14 січня 2020 року. На лінії Київ-Бангкок МАУ спочатку, з 16 листопада 2019 року, зменшить частоту польотів до трьох разів на тиждень.

  • Рейси в Таїланд на сезон літньої навігації польотів 2020 року, який розпочнеться 29 березня 2020 року і триватиме до 25 жовтня 2020 року, будуть припинені.

Що пообіцяли пасажирам

Пасажирам, яких торкнуться зміни в розкладі, у МАУ пообіцяли запропонувати зміну маршруту при наявності можливості або повернення вартості квитка, якщо зміна маршруту неможлива або пасажир відмовляється від запропонованого альтернативного рейсу.

Карти для тих, хто часто буває за кордоном

«Для якісної та оперативної обробки заявок компанією, пасажиру слід звернутися за допомогою відразу, як тільки він дізнається про зміни у виконанні його рейсу. Повернення коштів за невикористаний квиток (його частину) здійснюється за місцем придбання і у валюті оплати», — повідомили в МАУ.

Раніше повідомлялося

  • Раніше МАУ через збитковость закрили рейси в казахстанські міста Алмати і Нур-Султан.

  • Також авіакомпанія анонсувала масштабну зміну польотної програми з 16 листопада 2019 року, яка включає припинення польотів з Києва в Пекін, Ригу, Мінськ, Амман і скорочення частоти польотів з низки внутрішніх і міжнародних маршрутів середньої протяжності.

Читайте також: В МАУ розповіли, що буде з цінами на квитки