Прем'єр-міністр Олексій Гончарук озвучив основні параметри оновленого бюджету на 2020 рік.

Бюджет-2020: Мінфін прогнозує 27 гривень за долар

Мінфін спирається на макропрогноз, розроблений Міністерством економіки щодо середньорічного обмінного курсу – 27 гривень за долар. Про це сказала міністр фінансів Оксана Маркарова під час презентації проекту бюджету на 2020 рік до другого читання.

Міністр фінансів: зміцнення курсу — це не короткострокова тенденція

Уряд в останні місяці стикається з рядом труднощів. Завершується підготовка державного бюджету, МВФ має намір відкласти допомогу Україні і хвилюється через ситуацію з Приватбанком.

Гончарук назвав маніпуляціями чутки про зрив переговорів з МВФ

Інформація закордонних ЗМІ про зрив переговорів України з МВФ щодо нової програми не відповідає дійсності. У цьому запевнив журналістів прем'єр-міністр України Олексій Гончарук.

Нафтогаз розмістив євробонди на $500 мільйонів

Нафтогаз України 4 листопада завершив основний етап розміщення 7-річних єврооблігацій на $500 млн. Про це глава компанії Андрій Коболєв написав на своїй сторінці в Facebook.

Варіант для «євроблях»: як розмитнюватимуть іномарки за новою формулою

Історія з «євробляхами» може вирішитися вже найближчим часом. У Верховній Раді з'явився законопроект №2342, який прописує правила розмитнення авто на іноземних номерах. Законодавці не забули і про «звичайні» машини — для іномарок теж будуть нововведення.

Ситуація з Київміськбудом: Проблеми або підступи конкурентів

Не встиг київський ринок нерухомості відійти від скандалу з Укрбудом, як на горизонті — нова інтрига.