Кому потрібно оновити ПЗ

Проблеми з інтернет-доступом торкнуться власників iPhone5, iPhone4, iPad mini, iPad2. Власникам таких пристроїв необхідно встановити програмне забезпечення під номерами 10.3.4 або 9.3.6.

У компанії пояснили це особливостями GPS-модулів, вбудованих у такі гаджети. Кожні 19 років їх треба перезавантажувати, а інакше станеться збій, який призведе до проблем з доступом до інтернету.

Читайте також: В Україні запустився Apple TV+ з субтитрами

Що робити тим, хто не встигне відновитися

«Якщо ви не встигли оновити програмне забезпечення і пристрій вже втратив доступ до інтернету, вам потрібно створити резервну копію та відновити систему за допомогою Mac або ПК, оскільки оновлення програмного забезпечення в автоматичному режимі і через iCloud Backup більше не будуть працювати», — пояснили в компанії.

Раніше повідомлялося

  • Нагадаємо, 10 вересня 2019 року Apple презентувала лінійку нових iPhone 11, які отримали додатковий об'єктив для зверхширококутних фото.
  • Кількість платежів, які користувачі здійснюють за допомогою мобільного гаманця Apple Pay, зростають. Так, у третьому кварталі 2019 кількість транзакцій зросла до 3 млрд і вдвічі перевищила торішній показник. За словами CEO Apple Тіма Кука, кількість оплат з Apple Pay зростає в чотири рази швидше, ніж у PayPal.