Стати власником карти sportbank просто: завантажуйте додаток на мобільний телефон, фотографуйте паспорт і ІПН (система автоматично розпізнає дані) і забирайте пластик в найближчій партнерській точці видачі. Для Києва доступна опція доставки карти кур'єром, а незабаром така можливість з'явиться і в регіонах.

Тарифи sportbank на запущені послуги вже відомі: з ними можна ознайомитися на сайті банку.

Новий мобільний банк — спільний проект IT-компанії Dyvotech і компанії N1.

Компанія Dyvotech створює роздрібні банки, кредитні фабрики, платіжні рішення, програми лояльності, CRM-системи і багато іншого. Виконує весь цикл розробки продукту — від аналітики і технічної документації до програмного забезпечення, інтеграції систем учасників проекту, відповідає за дизайн і інтерфейс додатків, маркетинг і просування, а також за операційний супровід всіх процесів.

N1 виступає як інвестор і керуюча компанія для 8 різноманітних проектів: виробник здорового харчування, коаліційна програма лояльності, ряд фінансових компаній, мережа онлайн магазинів і тепер мобільний банк. Основне, що об'єднує компанії, які стосуються N1 — це соціальна місія. Так, eat easy • це бренд цілісного харчування, команда якого активно бореться з використанням пластику. А соціальна складова у sportbank — популяризація та допомога у веденні здорового активного способу життя.

«Ми в прискореному темпі працюємо над розширенням функціоналу додатка sportbank і до кінця 2019 роки плануємо запустити весь набір обов'язкових продуктів і послуг, — розповів Денис Саприкін, CEO Dyvotech. — Найближчим часом нашим клієнтам буде доступна кредитна карта зі 100-денним грейс-періодом (пільговим періодом кредитування), комунальні та інші платежі, ощадні рахунки, депозити, а також покупка товарів в розстрочку. Цього року реалізуємо можливість оплати смартфоном — Apple і Google Pay, а в 2020 році хочемо зосередитися на розвитку спортивної складової проекту та додатку в цілому».

Спортивний кешбек

Одна з головних переваг sportbank — це нішева зосередженість і концентрація на аудиторії, яка захоплена спортом.

«Наше ком'юніті об'єднає навколо фінансових послуг професійних спортсменів і їх уболівальників, любителів спорту і тих, хто тільки збирається ними стати, — поділився планами Нік Ізмайлов, керуючий компанії N1. — За довгі роки роботи у мене сформувалася ключова експертність в роботі з клієнтом, які цікавляться спортом і здоровим способом життя. Я досить добре розумію їхні бажання, мотивації та потреби, тому з упевненістю можу сказати, що нам є що запропонувати нашій аудиторії ».

Зараз проект стартує з кешбеком — 10% на всі покупки в спортивних категоріях: магазини спортивного одягу та товарів, спортивні клуби, секції, студії танців, боулінг, більярд і багато іншого.

Мінімальна сума до виплати становить 100 гривень, максимальна — 555 грн. Спортивний кешбек нараховується на власні і кредитні кошти. Виплата здійснюється 1 раз на місяць. Якщо в день виплати сума кешбека менше ста гривень, гроші не пропадають, а переносяться на наступний місяць.

Незабаром список пропозицій, бонусів і акцій зі спортивною складовою буде активно поповнюватися.