Близько 70 бізнес-жінок зібрав перший такий семінар в Одесі, який почав позитивну тенденцію взаємодії учасниць між собою для залучення нових ресурсів, каналів і одержання цінних знань. Для жінок у бізнесі, перш за все, це можливість отримати інформацію про сучасні підходи та інструменти побудови бізнес-процесів, а також як їх автоматизувати, як користуватися сучасними інструментами стратегічного планування, просувати бізнес через інтернет і створити особистий бренд, допомагати розвивати свою справу.

У рамках програми «Жінки в бізнесі» семінари триватимуть до кінця листопада 2019 і пройдуть ще в 5 великих містах України— Києві, Вінниці, Харкові, Львові та Дніпрі. Наступний запланований на 31 жовтня 2019 Дніпрі, а також відкрита реєстрація на семінар в Києві, який відбудеться 7 листопада. Участь у цих семінарах є абсолютно безкоштовною за попередньої реєстрації.

  • 25 жовтня — Одеса, вул. Ланжеронівська, 13/1, готель «Моцарт».
  • 31 жовтня — Дніпро, вул. Шолом-Алейхема, 4/26, Центр «Менора. Будинок Пчолкіна».
  • 7 листопада — Київ, вул. Антоновича, 50, «Депо Конференц Холл».
  • 15 листопада — Вінниця, вул. Соборна, 34, готель «Франція».
  • 22 листопада — Львів, вул. Гнатюка, 12А, Готель «RIUS».
  • 29 листопада — Харків, вул. Алчевських, 10/12, «Premier Hotel Aurora».

Слідкуйте за анонсами і можливістю реєстрації на сторінці Ukrsibbank Facebook.

За підсумками семінарів будуть зібрані рекомендації та поради жінок-підприємців, які саме банківські продукти і сервіси необхідні їм для успішного розвитку бізнесу. Це стане основою майбутньої пакетної пропозиції для жінок-підприємниць, яка крім традиційних фінансових інструментів буде включати професійну експертизу в різних галузях — як стабільно розвивати бізнес. Більш того, Ukrsibbank планує підготувати низку інформаційних матеріалів — як відповіді на найбільш поширені актуальні питання жінок-підприємниць.