Кабінет міністрів на сьогоднішньому засіданні затвердив оновлений макроекономічний прогноз. Він передбачає зростання ВВП до 3,7% в 2020 році за консервативним сценарієм.

Гончарук озвучив два прогнози по курсу долара на 2020 рік

Уряд передбачив у держбюджеті на 2020 рік два курси гривні до долара: 27 грн/$ і 24,8 грн/$. Про це повідомив прем'єр-міністр Олексій Гончарук на брифінгу.

Валютне обрізання: Банки знижують ставки за доларовими вкладами

«Мінфін» підготував черговий огляд депозитних ставок в невеликих банках з депозитним портфелем фізосіб від 250 млн грн до 1 млрд грн.

Monobank випускає карту в злотих для українських заробітчан

Спеціально для українців, які працюють у Польщі, в додатку monobank з'явиться карта в злотих. Про це «Мінфіну» розповів співзасновник monobank Олег Гороховський.

Нечувана щедрість: Кабмін розширив коло отримувачів субсидій

В опалювальному сезоні 2019-2020 років субсидії не зменшаться. Всі, хто потребує допомоги, її отримає. Про це під час засідання уряду заявив прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

Суд Лондона зобов’язав Коломойського і Ко повернути Приватбанку витрати

До 12 листопада Ігор Коломойський, Геннадій Боголюбов та інші відповідачі у справі націоналізованого Приватбанку зобов'язані сплатити банку 10,9 мільйонів фунтів стерлінгів.

Пасемо задніх: Україна на останньому місці за купівельною спроможністю населення

Україна посіла останнє місце за купівельною спроможністю громадян серед 42 країн Європи. Про це свідчать дані дослідження GfK Purchaseing Power Europe 2019.